Βρίσκεσαι:
 • Παρουσιαστές

Ιωάννα Μουτσανά

 • 21/07/2012

  Η Ιωάννα Μουτσανά γεννήθηκε στον Ορχομενό Βοιωτίας, όπου και ολοκλήρωσε τις λυκειακές της σπουδές.
  Σπούδασε δημοσιογραφία, έντυπη και ηλεκτρονική στην Αθήνα (Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών Δημοσιογραφίας) και το Λονδίνο (“BRITISH JOURNALISM STUDIES” στο UNIVERSITY OF WESTMINSTER Λονδίνου και “MEDIA PRODUCTION” στο “SOUTH THAMES COLLEGE” Λονδίνου).
  Εργάστηκε με επιτυχία σε πολλά μέσα ενημέρωσης των Αθηνών και της περιφέρειας. Στις εφημερίδες Νίκη, Έθνος, Βραδυνή και Άποψη, στα περιοδικά Status, Έρευνα, ΚΑΙ, ΕΓΩ, Θητεία, Mirror, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ράδιο Αθήνα 99,1 και LGR (Ελληνικός Ρ/Σ Λονδίνου), στο ναυτιλιακό site TheSeaNation και στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΣΚΑΙ και Star Κεντρικής Ελλάδας.
  Επίσης, είναι πτυχιούχος λογιστικού τμήματος του ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ., έχοντας εργαστεί και με αυτή την ιδιότητα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Στο ενδιάμεσο της δημοσιογραφικής της πορείας, εργάστηκε και ως κειμενογράφος στη διαφημιστική εταιρεία Karamella, ενώ από το 2001 έως το 2005, διατηρούσε το δικό της διαφημιστικό - δημιουργικό γραφείο στην Αθήνα με πελάτες γνωστά εμπορικά brands και εταιρείες του Δημοσίου.
  Ικανοποιώντας τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες παρακολούθησε μαθήματα φωτογραφίας στην Ελλάδα και το Λονδίνο, όπως επίσης και δύο course συγγραφής τηλεοπτικού σεναρίου.
  Η συνεργασία με το Star Κεντρικής Ελλάδας, ξεκίνησε το 2005,  ως υπεύθυνη δημοσιογράφος του studio Θήβας, έχοντας την ευθύνη της ενημέρωσης για την τρέχουσα επικαιρότητα σε Εύβοια και όρια Βοιωτίας-Αττικής.
  Μετά από 3ετή απουσία, επιστρέφει το Σεπτέμβρη του 2009 και ενώνει δυνάμεις με το δημοσιογραφικό επιτελείο Λαμίας, συμμετέχοντας σε όλα τα Δελτία Ειδήσεων του σταθμού με ρεπορτάζ αλλά και παρουσίαση Δελτίων και των ενημερωτικών εκπομπών 24 ΩΡΕΣ και 7 ΜΕΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.
  Παράλληλα, αναλαμβάνει την επιμέλεια και παρουσίαση της τηλεοπτικής εκπομπής ΣΤΟΠ ΚΑΡΕ αλλά και της καθημερινής πολιτικής εκπομπής ΕΙΡΗΣΘΩ ΕΝ ΠΑΡΟΔΩ στον Star FM. 

  Από τον Οκτώβριο του 2012 και την δυναμική παρουσία του STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στο νομό Εύβοιας, η Ιωάννα Μουτσανά στηρίζει δημοσιογραφικά όλα τα δελτία ειδήσεων του σταθμού από το studio της Χαλκίδας και αντλεί τη θεματολογία της εκπομπής ΣΤΟΠ ΚΑΡΕ, από την Ευβοϊκή επικαιρότητα.


Σελίδα

Copyright © 2012 Lamiastar. All rights reserved.